Skihopping live i dag – resultatene av Titisee-Neustadt 2022 World Cup. Polakker regner med å opprettholde serien. Strøm online 11.12

VM i hopp – sjekk livescore i dag. Tredje stopp i hopp-VM i den nye sesongen er i Titisee-Neustadt. Det vil være så mange som tre konkurranser 9.-11. desember 2022: to individuelle og ett blandet lag, også med deltagelse av de hvite og røde. I den første, fredag, ble Dawid Kubacki nummer 2, på søndag tok han 1. plass. Nedenfor den viktigste informasjonen om arrangementet fra Tyskland: hvor du kan se live (det vil være en nettstrøm), World Cup-program, live resultater.

Etter to helger med hopp-VM har representantene for Polen grunn til å være fornøyde. Balansen av fire individuelle konkurranser opp til tre plasser på pallen: Dawid Kubacki vant to ganger ved innvielsen av syklusen i Wisła (han er også leder for «generalene»), deretter i Ruka ble Piotr Żyła tredje gang.

Hvis ikke Biało-Czerwoni har mistet formen på to uker etter siste konkurranse i Finland, kan de regne med gode resultater i Tyskland i dag. La oss minne deg på at fredag ​​den 2. var Dawid Kubacki på Hochfirstschanze.

Fansen venter også på oppvåkningen til Kamil Stoch, hvis resultater for i dag gjør deg utilfreds. Vår mest suksessrike konkurrent i skihopp har ennå ikke kommet i nærheten av pallen, han er for tiden nummer 3 på det polske landslaget.

VM- OG NATIONSCUP-KLASSIFISERING

• I dag, på søndag i Titisee-Neustadt, vil kvalifiseringen og individuell konkurranse for menn finne sted. Konkurransen starter kl 14:30.
  • Dawid Kubacki vant kvalifiseringen, Piotr Żyła ble nummer 4. Alle de 7 polakkene deltok i konkurransen.
  • Kubacki viste seg å være best i den første konkurranseserien, over neste rival fikk han hele 12,6 poeng, det er en knockout. Topp 10 inkluderte også Piotr Żyła (5.) og Kamil Stoch (7.), og Paweł Wąsek (12.) avanserte også; resten av hopperne våre falt ut.
  • Dawid Kubacki vant søndagens konkurranse med en enorm fordel. Fjerde ble Żyła, 8. Stoch, 11. Wąsek.