Sykkelutleie

Lei en sykkel og nyt Bø i et komfortabelt tempo!

Sykkelturer
07.06.201916:52 Ann Karina Jakobsen

For å oppleve naturen i Bø i Vesterålen, anbefaler vi en sykkeltur. Veiene er lette å sykle med bare små stigninger.

Turforslag - opplev Bø`s vakre landskap i et komfortabelt tempo

Ta turen rundt sørdelen av øya - fra Ringstad til Bø Kirke, innom Steine og Mannen fra Havet og Friluftsgalleriet fra Skulpturlandskap Nordland - ta en runde tilbake i tiden på Bø Museum før du sykler mot Straume. På turen passerer du den vakre Fjærvollstranda og vi anbefaler på det varmeste en kopp kaffe med de berømte kanelsnurrene hos Jenny på Nybaka før du passerer rundkjøringa på Straume, der du kan handle litt på Coop Prix før du vender tilbake til Ringstad - hele turen er på ca. 40 km og har ingen store stigninger. 

Turforslag - Storhavstur til Hovden

Vil du oppleve litt mer rå natur, foreslår vi en sykkeltur til Hovden på nordsiden av øya. Herfra tar turen 2 timer, ca. 28 km til toppen av Bø en vei. Du sykler langs frodige veier, til Eidet, hvor man kan stoppe for en forfriskning på Joker. Lengre nord går veien med noen stigninger (max 70 m) langs havet, med smale veier og fjellsider. I Sandvika ligger en fantastisk hvit sandstrand, hvor man kan ta en hvil og nyte fuglelivet. Det gamle fiskeværet Hovden er en ekte yttersiden opplevelse - ta lunsj eller middagen hos Elin på Storhavet kafe.


Vi anbefaler at du reserverer en sykkel på forhånd, men vi tilbyr også "drop in" så lenge det er kapasitet. Våre sykler holder en god standard, og vi har ulike typer for ulike behov.

Pris per dag:  NOK 250,- 

Sykkelhjelm og refleksvest er inkludert i prisen. Vi har også sykkel barnesete til utleie for NOK 50,- 

Start fra Ringstad
Sandvika - Nykvåg