Arktisk lys - foto og villmark

Vår fotograf og guide tar deg til de vakre motivene og tett på villmarka. Vinterlyset og mørketida skaper fargerike og spektakulære motiver og fotoøyeblikk. Hvis himmelen er klar og vilkårene på plass, så kanskje endog nordlyset vil danse for dere over himmelen. Vi arrangerer workshops og lærer dere alt dere trenger å vite om kamerainnstillinger for å kunne fange motivene på best mulig måte. Små grupper muliggjør det for oss å tilpasse oss hver enkelts ferdigheter, interesser og behov. 

Vinterlys
21.03.201710:53 Ann Karina Jakobsen

Nordlysjakt med kamera - en fotoreise til Vesterålen

Fra basen vår i Bø i Vesterålen, godt nord for polarsirkelen, leverer vi naturopplevelser og gode minner. Vertskapet snakker flytende engelsk og tysk, og hjelper dere til å erfare og oppleve rikdommen av kystkulturen, smaken av lokal mat, og den tunge, gode søvnen i idylliske omgivelser. 


7 x Overnattinger i ferieleilighet for 2 personer med DU/WC, fullpensjon, foto workshop og alle ekskursjoner /turer inkl. All transport til og fra Sortland/Flybussen. Ønsker du å kombinere ferie og lære deg bruke kameraet rett? I et helt fantastisk rått og fotogent landskap tar vi deg med på jakt etter det arktiske lyset, ørn, oter, reinsdyr og elg. Om forholdene er gode vil også det magiske nordlyset vise seg fremfor linsen. Vi kombinerer workshop og utendørsfototurer med sterke opplevelser, god mat og hyggelig samvær. Ute på turen vil vår egen fotograf og guide hjelpe deg med riktig kamerainnstilling og motivsøk. Vi arbeider i små grupper som gjør det mulig å ta hensyn til hver enkelts behov, nivå og interesser.

Pris per person NOK 14400,- i 2- roms leilighet med 2 personer.


TERMINER: På forespørsel fra september til april

Ta kontakt for mer informasjon!

Ørnesafari
Nordlys
Havsule
Ørn
Arktisk Lys
Elg