Utendørsakademi med kajakk

Drømmer du om det store utendørseventyret? Nøkkelen for et godt eventyr utendørs er god planlegging.

Villmarksskole
21.03.201710:48 Ann Karina Jakobsen

Hvordan holder jeg meg varm og tørr? Hva slags utstyr er nødvendig og påkrevet i arktiske strøk? Hva er nødvendig, og hva er fint å ha med seg? Hvordan bruker jeg kart og kompass? Vi lærer opp de som ikke har så mye erfaring ute i villmarka, men som drømmer og ønsker å komme seg ut i villmarka i kajakk på en trygg og god måte. Vår lekegrind er vakker og urørt natur på yttersida av Vesterålen. 

Kunnskap og praktiske ferdigheter for trygge opplevelser utendørs og i kajakk. Kombinasjonen med koselige og artige kvelder rundt bålet vil gi deg opplevelser som du husker lenge, og kanskje får du nye venner for livet. Huset på yttersiden blir basecamp i løpet av uka, men dere overnatter også utendørs i en ly av en egenprodusert gapahuk, telt eller laavo. Utvelgelse av utstyr, navigering, kajakkpadling, turplanlegging, knuter, matlaging i villmarka, opptenning av bål og oppførsel og etikk i villmarka vil alle være elementer i programmet vårt. 

Sommerens villmarksskole kan bookes hele sommeren fra 1. juni til 30. September NOK 3990,- per person / Ungdom 10-18 år NOK 2990,- sammen med en voksen. Minimum 4/maksimum 8 deltagere.

Målet med kurset er at det skal gi praktisk innføring i friluftsliv samt gi en naturopplevelser man ikke glemmer. Overnatting 1 natt i 2-sengsrom og en natt ute, fullpensjon som inkl. måltider ute som tilberedes sammen som en del av kurset. Dato: på forespørsel

Matlaging utendørs
Matlaging utendørs!
Ly for natten
Teamwork
Camp på stranda