Kajakk

 

Om våre turer


Huset på yttersiden gjennomfører kurs etter planene til Norges Padleforbund (NPF). Vår insturktør er godkjent av NPF. På alle våre aktiviteter og turer legger vi stor vekt på kunnskapsformidling og at alle har mulighet til å bevege seg i sitt tempo. Turplanlegging, forberedelse og ustyrslære er derfor en viktig del av programmet for trygg ferdsel. Introduksjon i natur- og kulturhistorie, naturvern og villmarksteknikker gjør alle turene til en spennende og lærerik opplevelse og en uforglemmelig feriedag. På alle kurs og turer er det en guide/instruktør pr. 6-7 deltakere.

 

Vi inviterer til spennende utfordringer, sosialt samvær og mye moro i trygge omgivelser.

 

Kajakk introduksjonstur for nybegynnere (ca. 5 timer)   NOK 890,00.

En fin måte å prøve seg på om kajakkpadling er noe for en. Deltakeren introduseres til kajakk og utstyret. Enkel praktisk øvelse i padling og bruk av utstyret. Kurset avsluttes med en padletur til en øy. Alt utstyr er inkludert i prisen. Turen arrangeres hver onsdag fra Ringstad kl. 10:00  på forespørsel.

 

Kajakk Grunnkurs (Nybegynner)  16 timer/2 dager   NOK 2500,-  inkl. Våttkort (NPL)

Hele sommeren arrangerer vi grunnkurs i havkajakk padling. Kurset gir en god introduksjon til havkajakken og utstyret. Gjennom praktiske øvelser lærer du å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg å bli kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan effektivt manøvrere kajakken. Kurset legges opp som tur i skjærgården rundt Ringstad med mye moro og spennende utfordringer. Grunnkurset arrangeres på forespørsel hele sommeren og følgende helger:   14.-15.05.2016 og 11.-12.06.2016

 

Flerdagsturer med kajakk og guide

 

Hellfjord - 2 dager:  Vi padler fra Ringstad til Hellfjord hvor vi overnatter i Lavvo.

Pris:  Kr. 1990,- per person inkl. alt utstyr, guide og mat. Tur arrangeres på forespørsel. Min. 4 personer.

 

For grupper skreddersyr vi kajakk opplevelser etter deres behov. 

 

Ta kontakt med Ian på tel. + 47 90674928 eller 90640591 for mer informasjon.

Forrige aktivitet
Neste aktivitet
 

Lik oss på Facebook

 

+47 906 40 591

 

 

karina@yttersiden.no

 
Design: Whitefox.no - Webløsning: Seria.no