Utendørsakademi

Drømmer du om det store utendørseventyret? Nøkkelen for et godt eventyr utendørs er god planlegging. Hvordan holder jeg meg varm og tørr? Hva slags utstyr er nødvendig og påkrevet i arktiske strøk? Hva er nødvendig, og hva er fint å ha med seg? Hvordan bruker jeg kart og kompass? Vi lærer opp de som ikke har så mye erfaring ute i villmarka, men som drømmer og ønsker å komme seg ut i villmarka på en trygg og god måte. Vår lekegrind er vakker og urørt natur på yttersida av Vesterålen. 

 

Kunnskap og praktiske ferdigheter for trygge opplevelser utendørs i kombinasjon med koselige og artige kvelder rundt bålet vil gi deg opplevelser som du husker lenge, og kanskje får du nye venner for livet. Huset på yttersiden blir basecamp i løpet av uka, men dere overnatter også utendørs i en ly av en egenprodusert gapahuk. Utvelgelse av utstyr, navigering, knuter og rappelering, matlaging i villmarka, opptenning av bål og oppførsel og etikk i villmarka vil alle være elementer i programmet vårt.

 

Høstens Villmarksskole - Fre-Sø (August - September)  NOK 2400,- per person / Ungdom 10-18 år NOK 1600,-


Målet med kurset er at det skal gi praktisk innføring i friluftsliv samt gi en naturopplevelser man ikke glemmer. Overnatting 1 natt i 2-sengsrom og en natt ute, fullpensjon som inkl. måltider ute som tilberedes sammen som en del av kurset. Dato: på forespørsel

Forrige aktivitet
Neste aktivitet
 

Lik oss på Facebook

 

+47 906 40 591

 

 

karina@yttersiden.no

 
Design: Whitefox.no - Webløsning: Seria.no